1,046 بازدید
حقوق مهندسی ایران

برای دریافت فایل PDF کلیه جلسات بصورت یکجا به واتسآپ 09900992534 درخواست ارسال کنید

آموزشی حقوق مهندسی

دوره آموزش جامع حقوق مهندسی در ساخت و ساز شهری ایران با تدریس استاد کامیار میررضوی پژوهشگر و مدرس حقوق مهندسی ایران حاصل بیش از 20 سال تحقیق و پژوهش ایشان است این دوره ها طی چندین سال بصورت آنلاین تدرس شده است و بیش از 300 هزار نفر از مهندسین از سراسر ایران و خارج از کشور بصورت آنلاین تاکنون از این آموزش ها بهره برده اند و در حال حاضر بصورت متمرکز جهت سهولت دسترسی در اختیار شما قرار گرفته است امیدواریم این آموزش ها باعث ارتقاء سطح دانش حقوقی مهندسان شده و امنیت شغلی و اطمینان خاطر را برای جامعه فهیم مهندسی کشور ایران فراهم سازد

آموزش منحصر بفرد

مبتنی بر دانش و پژوهش

دریافت و دانلود آنی

پشتیبانی بسیار سریع

حقوق مهندسی ایران

جلسه صد و یک 101

تاکید به مهندسان ناظر در توجه به آدرس واقعی ساختمان محل نظارتشان ، تاکید به مهندسان ناظر در توجه به نقشه های تاسیسات زیربنایی در حین خاکبرداری ، شرح رعایت موارد ایمنی درحین کار با دستگاه هوا برش ، توجه اکید به مهندسین تک ناظره و ناظر برق اماکن و ناظر آبفا به نکات حقوقی نظارت و همچنین شرح مختصری به وظایف مهندسین ناظر در شبکه خودکار باران

حجم فایل : 1 مگا بایت

فرمت فایل : PDF

ورژن : آخرین ویرایش

کیفیت : فوق حرفه ای

خلاصه ای کوتاه از این جلسه آموزشی

موضوع اول این جلسه را با، بازخوانی پرونده ای در رابطه با توجه مهندسین ناظر به آدرس واقعی ساختمان محل نظارتشان شروع می کنیم. این پرونده را در سفر دوم از منظر و زاویه دیگری در قالب گزارش نویسی شرح داده بودیم. در این جلسه از جنبه دیگر آنرا بررسی میکنیم.

بازخوانی پرونده اول

این پرونده به استان البرز؛کرج و منطقه کیانشهر مربوط می‌شود که درحدود سالهای 91-90 اتفاق افتاد. مهندسین ناظر در کرج  بعد از مهر و امضا نمودن برگه تعهد، بایستی پروانه ساختمانی را نیز مهر و امضا کند( مانند زمان قدیم در تهران). کار نظارت ساختمانی، به یک مهندس ناظر ارجاع می‌شود و بعد از مهر و امضا کردن برگه تعهد و در زمان مهر و امضای جواز ساختمانی، مهندس ناظر از مالک میپرسد که آیا عملیات ساختمانی را شروع میکند یا خیر؟ مالک در پاسخش عنوان می‌کند که فعلاً با توجه به مشکلات مالی که دارد ، قصد شروع کار پروژه را ندارد. ناظر به مالک اصرار می‌کند که از  محل احداث ساختمان بازدید کند. قرار بر این می‌شود که دو روز بعد از امضای جواز ؛ از محل بازدید کنند. مالک ناظر را به کیانشهر  و به آدرس اشتباهی دیگری مثلاً کوچه هشتم پلاک 12 می‌برد. ناظر اظهار داشت که تابلوی کوچه و پلاک ساختمان را دیده بود؛ اما مالک روز قبل از بازدید، تابلوی کوچه را تغییر میدهد و تابلوی کوچه هشتم را کنده و به کوچه دیگری که پلاک 12 داشت چسبانده و ناظر را به آن آدرس جعلی میبرد و عنوان میکند که در این ساختمان مستاجر ساکن است و به مهندس ناظر یادآوری می‌کند که چون پول ندارد فعلاً قصد ساخت وساز نداشته و هر موقع شروع بکار بکند او را مطلع خواهد کرد. ناظر سه ماه بعد، با مالک تماس می‌گیرد و دوباره همان پاسخ را می‌شنود. شش ماه بعد نیز مالک میگوید فعلاً پول ندارد و باغی در شهرستان دارد که با فروش آن شروع بکار خواهد کرد. در حالیکه در آدرس واقعی در حال ساخت وساز بود. جالب آنکه شهرداری نیز چندین بار اخطاریه به مالک داده بود که ناظر گزارشات مرحله ای را ارسال کند، لیکن مالک اخطاریه‌ها را به ناظر تحویل نمی‌داد. ناظر هجده ماه بعد از صدور پروانه، باز با مالک تماس می‌گیرد و همان جواب همیشگی را می‌شنود. با این وجود ناظر تصمیم می‌گیرد که از ساختمان بازدید کند ولی نمی‌تواند آدرس را پیدا کند و در خیال خودش به حرف‌های مالک اعتماد می‌کند.24 ماه بعد از صدور جواز، شورای انتظامی نظام مهندسی استان البرز نامه‌ای به منزل مهندس ناظر ارسال و او را احضار می‌کند و به او می‌گوید که نظارتی در کیانشهر دارید که به کمیسون ماده100 ارجاع شده است. مالک سطح اشغال m 2+60% را بصورت 100%  اجرا کرده‌ و فیش عوارض نوسازی و تراکم را نیز پرداخت کرده است و بهره برداران ساکن شده‌اند و شما به عنوان ناظر هیچ گزارشی ارسال نکرده‌اید.

  • مهندس ناظر با مالک تماس میگیرد که چرا شروع بکارش را اطلاع نداده است ؟ مگر قرار نبود که باغش را بفروشد بعد اقدام به ساختمان سازی کند؟ مالک هم به دروغ می‌گوید دو سه ماهی است که کارهایی را انجام داده است. بالاخره ناظر به آدرس واقعی رفته و مشاهده می‌کند که عملیات ساختمانی به اتمام رسیده است و گروهی هم در آن ساکن شده‌اند. با پرس و جو از همسایگان می‌فهمد که مالک 18 ماه قبل ،شروع بکار کرده است. در نهایت ناظر در شورای انتظامی با 9 ماه محرومیت مواجه می‌شود. و تعویض شده و متاسفانه ناظر دیگری به مالک پایانکار می‌دهد.
  • موضوع بعدی در خصوص توجه ناظرین ، بخصوص ناظرین سازه ؛که اغلب هماهنگ کننده هم هستند؛ به نقشه‌های تاسیسات زیربنایی در حین خاکبرداری است. بسیاری از ناظرین به این موضوع اِشعار و آگاهی ندارند بنابراین موضوع را با بازخوانی یک پرونده آغاز می‌کنیم …

….

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
keyboard_arrow_up