1,604 بازدید
حقوق مهندسی ایران

آموزشی اختصاصی

دوره آموزش جامع حقوق مهندسی در ساخت و ساز شهری ایران با تدریس استاد کامیار میررضوی ، پژوهشگر و مدرس حقوق مهندسی ایران حاصل سالها تحقیق و پژوهش ایشان است هزینه پرداختی شما در جهت بهبود کیفیت خدمات سایت و استمرار فعالیت آن هزینه میشود و استاد میررضوی هیچ نفعی از عواید آن ندارند.

آموزش منحصر بفرد

مبتنی بر دانش و پژوهش

دریافت و دانلود آنی

پشتیبانی بسیار سریع

حقوق مهندسی ایران

جلسه یک 1

نحوه صدور پروانه ساختمانی

و اشاره ای به مسئولیت های مهندسین طراح معماری و طراح سازه و مسئولیت مهندس مجری

حجم فایل : 110 مگا بایت

حقوق مهندسی ایران

فرمت فایل : mp3

ورژن : آخرین ویرایش

کیفیت : فوق حرفه ای

خلاصه ای کوتاه از این جلسه آموزشی

✅بخش 1 (ویس اول) :

🔴آشنایی با الفبای ساخت و ساز شهری و مراحل صدور پروانه ساختمانی

🔴مراحل تقاضای صدور پروانه ساختمانی

🔴تعریف و روش اخذ “دستور نقشه”

🔴نحوی تعیین سطح اشغال ، تعداد طبقات، تعداد زیرزمین و حد اصلاحی در صورت وجود

🔴وظایف و مسئولیت شهرداری و مهندسین طراح(معماری و عمران) قبل از صدور پروانه

 

برای ساخت هر ساختمانی در یک شهر ابتدا مالک می­بایست به شهرداری مراجعه کرده و تقاضای صدور پروانه ساختمانی برای ساخت و ساز ملک نماید.

این مطلب هم میتونه مفید باشه  جلسه پنجاه و چهار 54 ، بحث مفصل در رابطه با مشرفیت و سایه اندازی بر روی ساختمان همسایه ها و چگونگی ابطال پروانه ساختمانی و پایانکار بدلیل مشرفیت و سایه اندازی

شهرداری مامور بازدیدی برای بازدید از ملک ارسال می­کند (در شهر تهران دفاتر خدمات الکترونیکی وجود دارند که مامور بازدید این دفاتر از ملک بازدید می­کنند) قبل از تاسیس این دفاتر مامورین بازدید از سوی شهرداری مناطق ارسال می­شدند؛ در سایر استانها مامورین بازدید از شهرداری ها برای بازدید ملک انتخاب می­شوند.

مامور بازدید، سطح اشغال زمین را برای ساخت ساختمان مشخص می­کند؛ به عنوان مثال زمینی که دارای 200 متر مربع مساحت است چه مقداری از آن برای سطح اشغال ساختمان مجاز است. همچنین مامور بازدید تعداد طبقات، تعداد زیرزمین و در صورت لزوم حد اصلاحی را هم مشخص کرده و آن را کتباً به مالک اعلام می­کند. به این برگه­ای که شامل سطح اشغال، تعداد طبقات، تعداد زیرزمین و در صورت لزوم حد اصلاحی است و شهرداری به مالک ارائه می­کند اصطلاحاً دستور نقشه می­گویند.

مالک با مراجعه به مهندس طراح معمار دستور نقشه را به او می­دهد. (مهندس معمار می­بایستی پروانه اشتغال طراحی نقشه های معماری از سازمان نظام مهندسی استان خود را داشته باشد.) مالک از مهندس معمار می­خواهد با توجه به دستور نقشه و ضوابط شهرسازی و خواسته هایی که خودش دارد، نقشه های معماری را برای زمین مذکور طراحی و تائیدیه نقشه های معماری را از شهرداری برای وی اخذ نماید. سپس مالک با نقشه های معماری تائید شده به یک مهندس عمران که دارای پروانه اشتغال محاسبات ساختمان از سازمان نظام مهندسی استان می­باشد مراجعه نماید.

 

✅بخش 2 (ویس دوم) :

🟣مسئولیتها و وظایف مهندس محاسب(طراح سازه) در مرحله صدور پروانه ساختمانی.

🟣جایگاه شهرداری و سازمان نظام مهندسی در تایید نقشه های سازه.

🟣مسئولیت سازمان های نظام مهندسی ( کنترل مضاعف در برخی استانها ) در قبال کنترل و مهر و امضای نقشه های سازه طراحی شده توسط مهندس محاسب

🟣بر اساس مبحث دوم مقررات ملی ساختمان ” صرفاً “مهندس محاسب به لحاظ حقوقی در قبال نقشه های طراحی سازه مسئول است .

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
keyboard_arrow_up